Wednesday, 30 June 2010


bufita:D

8 comments:

 1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

  ReplyDelete
 2. imi plac enorm de mult toti cercelusii,pacat ca nu locuiesc in Rom,felicitari pt tot ceea ce faceti si multe salutari din Tenerife!!!!

  ReplyDelete
 3. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  ReplyDelete
 4. Ziua buna, felicitari in primul rand pentru originalitatea si imaginatia pe care o dovedesti prin lucrarile tale, esti de admirat. Ca un al doilea motiv pentru care mi-am permis sa te deranjez, eu de asemenea manifest de curand un sprit intreprinzator si incerc sa fac ceva banuti din pasiuni mai vechi, asa incat "afacerea" mea pare sa infloreasca, numai ca nu stiu cat de mult va mai dura asta, avand in vedere ca materialele mele sunt pe cale de-a se epuiza. Am nevoie mai ales de un colaborator serios, am auzit ca www.margelatu.ro e un magazin online satisface atat material, cat si calitativ. Tu ce spui, ai auzit despre ei? :) multumesc si bafta in continuare.

  ReplyDelete
 5. felicitari!sint originali si chiar foarte dragutzi!

  ReplyDelete
 6. Din ce material sunt confectionati? Rezista la apa?

  ReplyDelete
 7. Salut!

  Ai un blog interesant! Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.

  :) Numai bine!

  ReplyDelete